About Art App

Met de About Art App wordt het gemakkelijk om de juiste kunst voor in huis of op kantoor te kiezen. Via de app kun je de werken virtueel aan de muur hangen en zo direct in jouw kamer bekijken. Sla ze op als favorieten of ga direct door naar de webshop, zodat het kunstwerkje binnen tien dagen bij jou aan de muur hangt.

  

Begin je zoektocht

Laat je inspireren door onze ruim 700 hedendaagse kunstwerken of ga zelf op zoek naar een bepaald kunstwerk dat het beste in jouw kamer past.

Inspire me

Scroll eindeloos door kunstwerken van uiteenlopende kunstenaars heen en raak geïnspireerd door de prachtige beelden. Bij elk werk zijn de maker, titel, afmetingen en prijs weergegeven. Door op de foto te klikken wordt het beeld vergroot.

Browse art

Zoek specifieke kunstwerken met behulp van diverse filters. Dit menu is op elk moment te bezoeken door op het vergrootglas rechts bovenin te klikken. De filters zijn gemakkelijk te verwijderen door middel van het kruisje in de rechter bovenhoek. 

Iets moois gevonden?

Op deze pagina heb je de mogelijkheid om het werk te kopen, het te bekijken in een ruimte of het op te slaan als favoriet. Dit laatste doe je door de zilveren stip in de afbeelding aan te klikken. De opgeslagen favorieten zijn terug te vinden in de bronzen stip naast het vergrootglas, rechtsboven in het scherm.

Bekijken in eigen interieur

Een definitieve keuze maken aan de hand van een foto blijft lastig. Deze functie helpt om het kunstwerk te visualiseren in een ruimte en zo te kijken of het past in het interieur. Houd de camera voor een muur en zoom indien nodig met twee vingers in of uit. De app berekent automatisch hoe ver je van de muur af moet staan voor een realistisch beeld van de afmetingen van het kunstwerk. Tevreden over de plek van het kunstwerk? Maak een foto en sla deze op, of deel de foto met vrienden voor een second opinion. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Download de app nu gratis in de App Store of Google Play