About Us

Contact

About Art B.V. is een handelsnaam van About Art B.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. About Art maakt deel uit van beheermaatschappij Amerborgh International N.V. Je kunt ons bereiken met behulp van de volgende gegevens:

Post- en bezoekadres
About Art B.V.
Koningslaan 19 1075 AA Amsterdam
telefoonnummer:
+31 20 226 35 55
emailadres: info@aboutart.nl


Kamer van Koophandel nummer: 34247563
BTW nummer: NL 815719528B01
BIC Code: RABONL2U
IBAN nummer: NL22RABO0115 3809 65

Newsletter

Per jaar sturen wij maximaal 12 keer een newsletter van commerciële aard. Mocht je hier geen behoefte aan hebben dan kun je dit altijd aanpassen in 'Mijn account'. Daarnaast kunnen wij je indien dit noodzakelijk is een niet-commercieel bericht sturen, dit kan zijn informatie met betrekking tot jouw bestelling of andere zaken. We zullen dit tot een minimum beperken.

Verpakking

Ingelijste kunstwerken worden verpakt in een kartonnen doos, voorzien van een About Art sticker. Door het kunstwerk te omhullen met sealed air folie proberen we mogelijke schade aan je bestelling te voorkomen. On-ingelijste werken op papier worden verpakt in een koker en per post verstuurd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan met je bestelling tijdens de verzending dan horen wij dit graag. Je kunt ons bereiken door gebruik te maken van onze contactgegevens.

Niet tevreden of gebrek

About Art streeft ernaar dat het kunstwerk dat je bij ons koopt volledig naar jouw wens is.  About Art biedt dan ook 14 dagen bedenktijd na ontvangst. Neem in geval van schade of een verkeerd geleverd kunstwerk binnen de bedenktijd contact met ons op via het contactformulier. Wel blijven de kosten die speciaal voor jou gemaakt zijn, zoals de kosten van de lijst, de verzendkosten van de retourzending (standaard 25 euro) en indien je een zakelijke klant bent ook de originele verzendkosten, voor jouw eigen rekening.    

Beschadigd

Is je kunstwerk beschadigd bij jou geleverd, maak hier dan direct melding van, in elk geval binnen 48 uur na ontvangst. Wij zullen vermelde gebreken onderzoeken en mocht inderdaad sprake zijn van een gebrek, het werk kosteloos vervangen als je dat wenst. About Art adviseert je het kunstwerk zelf te onderzoeken bij ontvangst, in aanwezigheid van de transporteur en gebreken tijdig te melden.        

wettelijke herroepingsrecht

Maak je gebruik van je wettelijke herroepingsrecht of reclamerecht, dan informeren wij je hoe deze afhandeling plaatsvindt (verpakking, verzending). Zie voor details onze algemene voorwaarden (Herroepingsrecht en Reclames) onder Terms & Conditions. Indien je jouw vraag niet beantwoord ziet op deze pagina of je hebt een vraag over je bestelling, dan horen we dat graag van je. Maak gebruik van het contactformulier op de website of mail ons via info@aboutart.nl.