Kiezen van kunst

About Art wil het gemakkelijk maken kunst te kiezen. Door meer inzicht in kunst en stromingen, maar vooral door kunstwerken te kunnen vinden die je aanspreken, je eigen stijl te vinden, te vinden wat past bij je interieur en wat voor effect een soort inlijsting bijvoorbeeld heeft.

Maak een selectie van werken die je het meeste aanspreken, plaats deze in My Gallery, bekijk hoe deze in een interieur staan en maak vervolgens je definitieve keuze.

 

 

Kies een stijl

Waarschijnlijk heb je een voorkeur voor een bepaalde stijl. In de Artshop kun je gericht zoeken op bijvoorbeeld fotografie, abstracte of juist figuratieve kunst.

Kies een techniek

Kunstwerken worden gemaakt in verschillende technieken. Beeldhouwwerk, schilderkunst, grafiek, fotografie etc. Bij About Art kun je alle informatie over de verschillende technieken terugvinden en gericht selecteren.

Kies een prijscategorie

About Art is helder over prijzen en heeft zich als doel gesteld om kunst aan te bieden die kwalitatief altijd hoogwaardig is, maar laagdrempelig als het over prijzen gaat. About Art biedt namelijk ook zeer scherp geprijsde kunst-edities aan, de zogenaamde werken 'in oplage'. Omdat een budget een vaststaand gegeven kan zijn bij de aanschaf van kunst, kun je het aanbod selecteren binnen de prijscategorie van je keuze. 

Kies een kunstenaar

About Art streeft ernaar een omvangrijke en gevarieerde kunstcollectie te bieden. Zowel gearriveerde kunstenaars als jonge talenten krijgen een podium bij About Art. Smaken verschillen, maar er zijn wel degelijk objectieve criteria waaraan elke kunstenaar moet voldoen om via About Art gepresenteerd te worden. Zodat je als koper geen zorg hoeft te hebben over de herkomst en authenticiteit van je kunstwerk, er op kunt vertrouwen dat de kwaliteit gewaarborgd is en dat je in die zin geen verkeerde keuze kunt maken. Een certificaat van echtheid geeft vanzelfsprekend de zekerheid die je wilt hebben over aspecten als editienummers en signering.