Kunstinrichting voor bedrijven

About Art staat niet alleen klaar voor particulieren, ook voor bedrijven kunnen wij veel betekenen. Kunst maakt het verschil in een werkomgeving. Het verfraait de ruimte en kan de boodschap die het bedrijf uitdraagt versterken. Daarnaast zorgen eigentijdse kunstwerken in een bedrijfspand voor de gewenste uitstraling.

 

 

Fotograaf: Jordi Huisman

Hoe werkt het?

About Art doet niet aan moeilijke constructies. Bekijk de kunstwerken in onze webshop en voeg deze gemakkelijk toe aan je winkelwagentje. Tevreden over de selectie? Bestel de werken online en ontvang deze binnen tien werkdagen op jouw kantooradres, vanzelfsprekend inclusief certificaten van echtheid. Het is ook mogelijk om de werken in te laten lijsten.

Iets meer hulp nodig?

Vind je het lastig om de juiste keuze te maken wat betreft aantallen, formaat en stijl? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze Art Consultant. Samen kijken jullie naar wat passend is in de werkomgeving.

Inrichten en ophangen

Kunstwerken besteld? Onze kunstinrichters helpen graag bij het ophangen van de aangekochte werken. Indien gewenst kan dit met een anti-diefstal systeem, zodat je zeker weet dat de kunstwerken veilig hangen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Deze bedrijven gingen je voor

USG People / Pillows Hotel Anna van den Vondel / Van Loman / ProMobility / Ohpen / Pillows Grand Hotel Ter Borch / Sixteenotwo / Pillows Grand Hotel Place Rouppe Brussel / GoalGorilla / Wintertaling Notarissen & Advocaten / Pillows Grand Hotel Reylof Gent

Fotograaf: Jordi Huisman

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.