Payment

Betalen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Veilig betalen

Veilig en gemakkelijk betalen staat bij About Art B.V. voorop. Betaal je bestelling direct online met iDEAL internet bankieren, Pay-Pal, Master-Card of Visa. Alle transacties worden afgehandeld binnen een beveiligde betaalomgeving, waardoor je persoonlijke gegevens beschermd zijn tegen onrechtmatig gebruik.

Betalen met iDEAL

Maak je gebruik van internet bankieren bij de Rabobank, ABN Amro, Fortis, ING of SNS Bank of een andere aangesloten bank? Betaal je bestelling dan in je eigen vertrouwde omgeving van internet bankieren met iDEAL.

Betalen via iDEAL werkt eenvoudig: 

- Plaats de artikelen in je winkelmandje.
- Kies voor betalen via iDEAL en klik in de betaalomgeving van Rabo Omnikassa (de partij die onze betalingstransacties verzorgt) op het logo van jouw bank.
- Je wordt doorgestuurd naar de omgeving van internet bankieren.
- Vul de ontbrekende gegevens in en betaal op de vertrouwde manier.
- Het bedrag wordt van je bankrekening afgeschreven.
- Aboutart.nl ontvangt direct een bevestiging dat de betaling is goedgekeurd.
- Je ontvangt per e-mail een bevestiging en je bestelling wordt verwerkt.

Betalen met PayPal

Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven.

Handmatige overboeking

Het is mogelijk de bestelling handmatig te betalen. Via een handmatige overboeking ontvangen wij het totaalbedrag van de bestelling naar onze bank. Het banknummer is NL22RABO0115380965 t.n.v. About Art B.V.. Zodra wij de overboeking hebben ontvangen wordt de bestelling verstuurd.